Op mijn verjaardag in april nodig ik mijn vrienden uit om te komen eten en spelen.
Afgelopen jaar had ik voor het eerst een rauwe taart, naast andere gewone taarten en zoets gezet.
Deze taart bleek als eerste op te zijn. Hier vind je het recept.

Je gebruikt best een springvorm van 24 cm diameter die je inbotert met kokosolie. De kokosolie zorgt ervoor dat de korst makkelijk loskomt.

Bodem:
2 koppen walnoten
1 kop dadels

Walnoten en dadels mixen en in de springvorm goed aandrukken tot de hele bodem gevuld is.


Vulling:
3 koppen cashewnoten die minstens 3 uren geweekt werden in water
1/2 kop kokosbloesemsuiker of agavesiroop
1/2 kop gesmolten kokosolie
ongeveer 900 gr aardbeien
eventueel een beetje vers citroensap (dat zorgt ervoor dat de smaak van de aardbeien beter uitkomt en dat de taart langer vers blijft)

Alle ingrediƫnten in de blender doen en goed mixen.
De vulling over de bodem gieten en de taart enkele uren in de vriezer zetten.
Ongeveer een half uur voor het serveren, de taart uit de vriezer halen en decoreren met verse aardbeien.

En dan smullen…